Who am I?

Over beauty O’clock

Beauty O’ clock is een plaats waar ik de mensen wil inspireren; van beauty, ouderschap, interieur tot gezellige uitstapjes. Alles waar ik plezier in heb wil ik met jullie delen.

Over mezelf

ik ben Joke Lehouck, een jonge mama van Liam (geboren 2012) en vrouw van Jonathan (ook sinds 2012). Ja hoor, dat jaar kan je op zijn minst een top jaar noemen! Mijn man en ik waren reeds 3 jaar samen toen we elkaar de ring om de vinger schoven. Naast mama en vrouw zijnde ben ik ook een creatieve duizendpoot. Als kind uitte ik mijn creativiteit met tekenpotloden, later ruilde ik mijn potloden in voor make-up penselen. Ik studeerde visagie en ben nu aan de slag als beauty consulente bij Ici Paris XL.

Mijn creatieve brein spreid zich gelukkig verder dan enkel make-up. Ook het interieur decoreren en leuke bezigheden bedenken voor ons gezin zijn zaken die ik als ontspanning beschouw.

Veel lees plezier op mijn blog!

Xoxo Joke