#letscreate X maison du monde

De zoektocht naar de perfecte zetel en naar likes voor mijn creatie waren nog nooit zo spannend!

Al jaren was (ja, was) er een zetel in Ikea waar mijn man en ik verliefd op waren. Nu het eindelijk zo ver is om onze zetel te gaan kopen voor ons nieuwe huisje (woehoe one month to go) was hij uit de collectie verdwenen! Zo typisch en oh zo vervelend.

Dus onze zoektocht begon opnieuw. We gingen heen en weer tussen ikea, weba en madedotcom, maar nergens werden we opslag verliefd zoals op de eerder vermelde zetel.

Tot een ex-collega (check trouwens haar geweldig schoonheidssalon) mij vertelde over een openstaande vacature bij Maison du monde. Het toeval wou dat op weg naar huis van een make-up klus ik de Maison du monde shop voorbij reed. Dus natuurlijk ging ik hier binnen, want als werkzoekende heb ik mijn CV’tjes altijd in mijn tas 😉

Ik dacht door de naam (first impressions…) dat Maison du monde een gigantisch dure winkel ging zijn, maar niets is minder waar. Je hebt er zowel duurdere als betaalbare stuks, doch aan een prachtige kwaliteit. We wandelden rond in de winkel en -POEF- we waren allebei direct verkocht aan een hoeksalon.

Het was direct in kannen en kruiken; de zetel zal vanaf volgende maand in ons huisje pronken.

 

#letscreate

Wat betekende deze hashtag nu eigenlijk?

Maison du monde heeft een wedstrijd gelanceerd waarbij je een waardebon t.w.v. 2000 euro kan winnen.

Een waardebon die wij duidelijk kunnen gebruiken. Dus willen jullie aub een stem uit brengen op mijn creatie via deze link?

Zelf deelnemen kan natuurlijk ook! Deel jullie creaties met mij onder deze post.

Xoxo Joke

IMG_4110

5 gedachten over “#letscreate X maison du monde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s