HOT OR NOT: De silisponge

De silisponge gaat nu al een tijdje rond op het internet. Ik zag er onder andere Jefree Star een review van maken op zijn youtube-kanaal en mijn interesse begon te kriebelen, maar het bestellen deed ik niet want: “een gladde ‘spons’ is toch geen spons?”

Toen ik 2 weken terug in ICI Paris XL rond liep zag ik dat hun huismerk (BE cosmetics) nu ook in het bezit was van deze vreemde make-up applicator. Met de make-up looks in gedachten die ik de volgende dag ging uitproberen, heb ik mij er toch aan gewaagt.

Waarom (leek) de siliponge een GOED idee?

Als make-up artiste wil je zo hygiënisch mogelijk aan de slag. Dus wat ik altijd doe is per persoon een ander sponsje gebruiken en tussen door mijn borstels ontsmetten. Maar dit is kostelijk en soms tijdrovend, want elke minuut telt als je een grote groep binnen een kleine tijd moet klaar krijgen.

Is de silisponge nu HOT OR NOT?

Voor mij is het een totale HOT OR NOT.. de foundation bleef niet op de plaats zitten die ik wou. Het liep gewoon wat heen en weer.. het werd een ware smurrie. De silisponge is perfect in theorie maar dit wordt jammer genoeg geen waarheid in de praktijk voor mij.

Aangezien de silisponge al in verschillende merken terug te vinden is, vermoed ik dat er ook liefhebbers zijn van het product. Dus mensen die tips hebben over hoe je make-up op een mooie manier aanbrengt met de silisponge; let me know!

Xoxo Joke

“Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen en ideeën zijn met/over de silisponge, laat het me weten in een comment.”

IMG_4004(2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s