Have a warm fall.

Terwijl de grote fashion-bloggers de fashion-weeks afschuimen heb ik hetzelfde gedaan maar op de online shops: ‘online-window-shoppen’ zoals ik het noem.

De herfst is weer in het land en dat wil zeggen dat we onze warme kledij weer naar boven mogen halen. Omdat ik alvast wat inspiratie wou opsnuiven voor de komende friste, heb ik deze week al wat online research gedaan. Zoals altijd heb ik weer veel stukken gezien die ik wil bemachtigen (lees; met de nakende verhuis is mijn budget minimaal), hieronder deel ik alvast enkele van mijn favorieten.

Clouds off fashion
Asos
Ladylike fashion
Zara

 

Xoxo Joke

 

 

13 gedachten over “Have a warm fall.

      1. Ja heb 2 roze vesten maar die heb ik te lang niet gedragen hihi goede tip maar weer eens doen..zuur stok roze staat mij mooi..heb 2 van een toffe kringloop en leuke is niemand heeft het dan en dure merken voor weinig xd

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s