What’s in my purse?

Hoe groter de tas, hoe meer er in zit. Maar groot of klein, sommige zaken gaan in elke tas mee. (lees verder onder de foto!)

123.jpg

  • Mijn Iphone en de oortjes

Als social media addict kan ik niet zonder mijn Iphone, dus deze MOET gewoon mee. En mijn oortjes die gebruik ik eerder om hand-free te bellen op de fiets. Want als echte tetterkont wil ik altijd en overal een praatje maken, zelfs op de fiets.

  • Mijn Rayban

Al van mijn 2 jaar ben ik verbonden aan een bril. Dus heb ik geïnvesteerd in een leuke tijdloze zonnebril op sterkte. Ik heb er ondertussen 2 van Rayban: een zwarte met zwarte glazen en een gouden met gouden spiegelglazen die met wit omrand zijn (super hip en chic tegelijk).

  • Mijn Dior lipscrub en lip maximizer

Mijn volledige lichaam is winter en zomer kurkdroog. Dat wil dus ook zeggen dat ik mijn lippen goed moet verzorgen om droge velletjes en keentjes te voorkomen. Sinds ik gebruik maak van de Dior lipscrub zijn mijn lippen niet enkel zachter maar hebben ze ook een mooie roze kleur. De lip maximizer zorgt dan weer voor een mooie glans en een plump effect door de munt (deze geeft een zalig tintelend gevoel).

Overal waar ik ben kan je mij betrappen met deze productjes: in de les (sinds 3 weken volg ik terug een cursus), op het werk, in de auto, de supermarkt,… Je mag dus zeker zeggen dat ik verknocht ben aan deze roze hebbedingetjes!

  • Mijn travalo

Mijn travalo parfum flesje is momenteel gevuld met de ‘harba fresca’ eau de toilette van Guerlain. Een super frisse geur die je doet denken aan een ochtendwandeling in het bos.

Wat zijn hebben jullie standaard in de handtas?

Xoxo Joke

3 gedachten over “What’s in my purse?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s