Back to school

MAMA WAKKER WORDEN! Mijn dagelijkse wekker gaat af (lees: Liam heeft besloten dat het tijd is om op te staan), aangezien mijn zoon geen snooze-button heeft sta ik maar op.

Voor hem is het schooljaar reeds één week bezig, maar bij mij begon het vandaag. Ik heb nog één jaartje 4 uurtjes per week te gaan en ik ben eindelijk afgestudeerd. Mijn donderdag ochtenden zullen tot en met juni gevuld worden met de Europese geschiedenis. Alhoewel ik geen fan ben van de periodes die we zullen bestuderen, toch kijk ik er naar uit om mijn kennis weer een stukje te verruimen.

Omdat het stilletjes aan herfstig begint te worden was het tijd om mijn donkere lipstick boven te halen. I love those grunge make-up looks ❤

IMG_3704
MAC-cosmetics lipstick: ‘media’ met bijhorend potlood en een donkerpaarse lipgloss.

 

Xoxo Joke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s