Afgelopen week

Afgelopen week was mijn eerste week zonder job (mensen die een job weten omgeving Gent: mail me gerust, ik ben u eeuwig dankbaar). Naast het zoeken en solliciteren voor een job had ik gelukkig nog leuke activiteiten op de planning.

1.Dagje shoppen met de mama (lees; window shopping for me)

We waren opzoek naar toffe decoratie spulletjes voor het ouderlijke huis. We vonden alles bij Primark, Casa en H&M home. Voor mezelf ga ik ook af en toe bij Zara home, daar hebben ze prachtige spullen maar ze zijn niet zo goedkoop als in de vorige winkels. Of bij Action, hier hebben ze dan weer leuke spullen maar de kwaliteit is net zo laag als de prijs.

2.Gelaatsverzorging

Omdat ik al nachten niet slaap van de stress met het zoeken naar een nieuwe job, had ik een gelaatsverzorging cadeau gekregen bij ‘Yves Rocher’.

Het was een zuiverende verzorging, huid analyse en dat allemaal gevolgd door een ontspannende massage.

Grappig genoeg vroeg de dame, tijdens de huidanalyse, of ik wat stress had gehad omdat mijn huid in een vermoeide staat stond. “Uuhhm ja, ik slaap al nachten niet. En een job vinden met enkel ervaring in de parfumerie is geen makkie.”

trhcv

3.De eerste schooldag

Ahhh eindelijk! De kindjes kunnen zich terug gaan uitleven op school. Mijn zoon miste zijn vriendjes zo hard (ook al zag hij bijna wekelijks iemand). Elke dag vroeg hij “hoeveel keer nog slapen voor ik naar school mag?” 

Het is vast overbodig om te vermelden dat hij geen traantjes liet op zijn eerste schooldag?

4.Cake bakken

Als ik kook dan tover ik gegarandeerd een lekkere maaltijd op tafel. Maar wanneer ik me aan patisserie waag dan loopt het vaak fout.

Op zaterdag was mijn man aan het werk en besloot ik een cake te bakken met Liam. Een kind vermaken terwijl ik patisserie moet bereiden; stress gegarandeerd! Maar alles verliep gesmeerd en de cake is overheerlijk. We versierden hem zelfs met chocolade ganach en snoepjes voor de kleine man.

Dikke duim voor ons ✔️

5.Brielmeersen

Zondag is de enige dag waar we met ons drieën thuis zijn, dus dan plannen we altijd een leuke activiteit. Deze keer zijn we naar de Brielmeersen geweest in Deinze. Je hebt er een gigantische speeltuin, een minigolf, een treintje en veeeel diertjes (pony’s, hertjes, schapen, geitjes,…)

Een echte aanrader voor kinderen. En ook voor volwassenen die er gezellig willen picknicken of wandelen.

IMG_3547

 

Xoxo Joke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s