Beautiful packagig

Je kent het wel, je ziet ergens een product en bent direct verliefd op de verpakking zonder dat je weet wat het product inhoud. Wel deze 4 merken hebben dit allemaal gemeen, enkel verklap ik jullie wel wat ze doen.

1.Les Merveilleuses Ladurée

“Especially created for women who enjoy being women, and who value something that enchants them not reasonably but intrinsically. Les Merveilleuses Ladurée proposes “unexpected” beauty beyond the ordinary concept of cosmetics to women who pursue new forms of beauty.” – (bron: Laduree)

De rozenblaadjes zijn eigenlijk blaadjes omhuld met blush, dus je gaat er met je borstel over om je blush aan te brengen.

2. Storybook cosmetics 

Storybook cosmetics merk baseert zich op films zoals ‘Harry Potter’ en ‘Belle & the beast’ heeft vooral super toffe make-up borstels, en heel duur zijn ze niet!

HP brushStorybook-Slider

3. Too faced 

Misschien iets meer gekend onder de make-up lovers, is het merk Too faced. Hun Chocolatebar eye-shadow pallet ruikt letterlijk naar chocolade, net als dat de Sweet peach-collectie naar perzik ruikt!

4. Chanel

Misschien een beetje onverwacht, maar Chanel vind ik zo elegant en prachtig in zijn simpliciteit dat ik hen een plekje in deze lijst gun.

95e9c49074a06aa768d969a8924b6732

 

Xoxo Joke

20 gedachten over “Beautiful packagig

    1. Ik ook wel hoor. Als de verpakking er slecht uitziet dan heb ik altijd de neiging om te denken dat het product ook slecht is van kwaliteit 😅. Idem voor als de stand in de winkel er mega vuil uitziet.. (misschien een beetje beroeps misvorming)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s