Parc de Cleres & Honfleur

Op dag drie zijn we vertrokken naar Parc de Cleres en op de terug weg naar de B&B stopten we bij het kleurrijke havenstadje Honfleur.

Parc de Cleres wordt omschreven als een dierentuin. Wij vonden het eerder een prachtig bos/kasteeldomein om te wandelen terwijl de eenden, pauwen (heel veel pauwen!), herten, wallaby’s,… rustig rond je heen wandelden. Er waren nergens afsluitingen, tenzij bij de volières maar dat spreekt voor zich. We hadden geluk dat we net bij de flamingo’s stonden terwijl de parkmedewerkers de dieren kwamen voederen. Plots werden we omringt door op zijn minst 50 flamingo’s, 30 eenden, ganzen, een antiloop, maki’s,… echt geweldig om te zien! Op 2 minuutjes stappen had je een klein marktje waar ik met mijn mini-mensje smulde van het heerlijke fruit van de lokale boer.

De tweede stop van de dag was in het vissersdorpje Honfleur. Een kunstig haventje met allemaal gekleurde huizen en luifels. Restaurants met zeevruchten recht uit het water, smullen verzekerd! Ook de moeite waard voor kunst en decoratie liefhebbers. Er zijn heel veel kleine kunstboetiekjes en vintage shops te vinden in Honfleur.

Genieten jullie mee van de sfeer foto’s?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s