Waarom ik niet zo vaak blog

Zoals jullie al gemerkt hebben is make-up, verzorging en parfum mijn passie. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik in deze branche mijn job heb gevonden. Nu is het zo dat ik dag in dag uit ondergedompeld wordt door alles wat in dit wereldje gaande is en dan op de vrije momenten vaker mijn ontspanning bij mijn zoon (Liam, 5 jaar) ga zoeken.

Nu ik bijna één jaar 5 dagen per week aan het werk ben besef ik hoe veel geluk ik had om de eerste jaren van Liam’s leven van zo dichtbij te mogen ervaren. De eerste maanden van mijn werk aanzag ik een beetje als me-time: bezig zijn met mijn passie en er voor betaald worden, zalig toch?! Maar de laatste maanden begin ik het steeds lastiger te vinden. Mijn passie voor make-up en verzorging laat ik op mijn werk, en mijn zoon is mijn passie thuis.

Omdat ik mijn blog startte over make-up en verzorging besef ik dat dit de reden is waarom ik niet meer zo vaak blog. Daarom denk ik er aan om mijn concept om te gooien naar een lifestyle blog, zo kunnen (toekomstige) ouders meegenieten van onze avonturen, alsook van de tips die voor mij handig zijn binnen de opvoeding. Natuurlijk zou ik ook af en toe mijn beautytips met jullie delen.

Tot binnenkort op de vernieuwde versie van mijn blog!

Xoxo Joke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s