Let’s talk about lipstick and boobies.

Een tijdje terug las ik een artikel op de website van Elle België over hoe je de juiste kleur van je lipstick kan bepalen. Men meld ons namelijk dat de kleur van je tepels (uuhm.. ja inderdaad), de perfecte tint is om op je lippen te dragen. 

Ik kan me er ergens wel in vinden dat deze kleur de juiste nude-tint is. Maar hoe ga je te werk bij je volgende shopping tripje? Ik zie mezelf niet echt met een selfie van mijn borsten bij de MAC of Planet parfum toekomen.


Ik stel voor dat als je deze tip wilt opvolgen dat je thuis even een goede blik werpt op je ‘meisjes’ om zelf een beeld te schetsen van wat de kleur ongeveer is. Ga dan vervolgens naar je favoriete winkel en test enkele kleuren op je lippen. Voila, en nu heb je de juiste kleur kunnen kiezen!

Succes!

Xoxo Joke

Pictre credit Pixabay.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s