7 dagen, 7 maskers.

 

Je huid verzorgen is een echte must. Bij die verzorging hoort dan af en toe een maskertje. Nu moet ik toegeven dat ik me de gewoonte gemaakt heb om van mijn bad-moment een heus spa-moment te maken. Bijgevolg breng ik elke dag een ander maskertje aan. [Babyhuidje: check!]

Maandag

De maandag start ik de ochtend met het dreamskin 1-minute masker van Dior. Ik leg dit op mijn gezicht terwijl ik mijn tanden poets. Na 2 minutjes spoel ik dit af en BAM ik zie er stralend uit om de week te beginnen.

20033249_M

Dinsdag

Iedereen kan wel een keer per week een detox masker gebruiken, al dan niet plaatselijk. Ik heb twee favorieten:

Chanel detox mask en het nieuwe klei masker van Rituals. Deze laatste koop je aan in poedervorm plus een meng potje en masker penseel. Ook een heel toffe cadeautip trouwens.

Woensdag

Hydratatie hydratatie hydratatie. Er gaat geen dag voorbij zonder dat we dit woord horen. Een goed gehydrateerd huidje is echt de key tot alles. Hoe breng je een hydraterend masker aan? Je smeert een dikke laag op een gereinigde huid en na een half uurtje dep je de overgebleven crème af met een doekje (niet wrijven of wassen, maar deppen). Zo krijgt je huid de volledige nacht te tijd om alle hydraterende ingrediënten op te nemen.

20007407_M

Donderdag

De week is bijna om en de vermoeidheid kruipt stil aan in de kleren. Het is tijd voor een oogmasker. Ik hou van crèmes, sommige mensen van patches. Hier enkele tips (de ene meer betaalbaar dan de andere): sublimage oogcrème van Chanel (een oogcrème en oogmasker in elkaar + deze is incl een massage tool voor rond de ogen). De starskin eye patches. De Estée Lauder oog patches.

Vrijdag

Gel glow mask Dior. Gewoon omdat die de huid echt prachtig maakt. Enig nadeel is dat hij een klein beetje prikt wanneer je hem op heb, maar het is het waard als je de resultaten ziet!

Alternate_views-Moodpack_Mask_2

Zaterdag

De zaterdag houden we het op een sheet mask, gewoon omdat het leuk en makkelijk is.

PR0011_prixdebeaute_awardannouncement_general_500x500_v6

Zondag

Op zondag maken we onze huid klaar voor een drukke week met het ‘Energie de vie sleeping mask’ van Lancôme.

 

Energie_de_nuit_3614271304599_v1

Xoxo Joke

13 gedachten over “7 dagen, 7 maskers.

  1. Oh dat is echt een moeilijk vraag! Met mijn huidtype heb ik wel wat vaker een detoxje nodig dus ik durf af en toe mijn hydraterende maskers vermengen met een klein beetje van het Rituals masker en ik gebruik het Rituals masker ook puur. Dus ik vermoed dat ik dat masker dan kies 😏! Alhoewel ik de sublimage oogcrème/oogmasker elke dag gebruik als crème, dus ik neem die ook als favoriet.
   P.s. Dank je, wat een fijn compliment! ❤️

   Like

   1. In Antwerpen hebben we er 3 of 4 dus je zal zeker ergens terecht kunnen! Je mag altijd vermelden dat je het merk leren kennen hebt door mijn blog. 😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s