My favourite: Eight hour crème.

De winter is nu echt aangekomen en mensen met een gevoelige huid (net als ik) zullen dit zeker en vast al gemerkt hebben. Het was dus tijd om mijn favoriete merk boven te halen: Elizabeth Arden.

ea-logo

Elizabeth Arden’s eight hour crème heb ik standaard bij me, zowel in mijn handtas als thuis of op het werk.  Je vindt me niet zonder.  Waarvoor gebruik ik het zoal? :

  • Ik gebruik het winter en zomer om mijn lippen zacht te houden;
  • Wanneer mijn huid droger wordt leg ik voor het slapen gaan een dikkere laag onder mijn ogen zodat die zone mooi glad is wanneer ik de volgende dag mijn foundation aanbreng. Soms is mijn huid zo droog dat het niet voldoende is om het enkel ’s avonds aan te brengen en dan breng ik ook een heel dun laagje aan nadat ik mijn dagcrème heb aangebracht. Met je foundation erover zie je er stralend en fris uit;
  • Ik gebruik het ook op mijn nagelriemen, want die zijn altijd kurkdroog.

elizabeth_arden_eight_hour_cream_skin_protectant_fragrance_free_50ml_1366641421

EXTRA TIP:

Breng eight hour crème aan op je koortsblaasjes. De droge korst zal niet doorbreken en het koortsblaasje zal sneller wegtrekken. Geloof me, deze tip werkt echt! Als iemand die maandelijks een koortsblaasje heeft, kan ik zeggen dat dit product een redding is.

xoxo Joke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s