Sneeuw in België.

De kerstwensen zijn gegeven, denieuwjaarszoenen zijn gebracht en de eerst week van de solden zit er ook al op. Ik had het geluk deze week 3 dagen vrij te hebben, zalig uitblazen na een drukke periode. Het kriebelde al enige tijd om er nog eens enkele dagen op uit te trekken. Hoewel ik niet wist waarheen, bracht mijn zoon zijn blijvende vraag om sneeuw, mij op een idee. Dus toen ik donderdag hoorde van de vele sneeuw in de Hoge Venen heb ik die avond nog een hoteletje geboekt op ‪booking.com. Zo konden we‪ vrijdagavond‬ niet thuis maar in Spa overnachten. 

In Spa zelf lag er jammer genoeg geen sneeuw. Maar omdat we op 20 minuten rijden van het hoogste punt van België waren, hadden we de sneeuw toch vrij snel binnen ons bereik. 

Xoxo Joke


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s