Eyes+More, een opticien maar toch een beetje anders.

knipsel
Zaterdagmiddag was ik tijdens mijn pauze even gaan wandelen in Gent. Zoals u weet werk ik in de Planet parfum en ik had al eerder opgemerkt dat er dichtbij een nieuwe brillenzaak geopend was. De winkel noemt ‘Eyes+More’ en ze hebben een grote keuze aan brillen. Maar aangezien ik nog geen jaar geleden mijn Rayban heb gekocht, had ik het mezelf, of eerder mijn bankrekening, niet aangedaan om een kijkje te gaan nemen.
Toen ik terug kwam van mijn middagwandeling, kwam er een lieve dame naar me toe, met de vraag of ze me een geschenkje mocht aanbieden voor de opening van de nieuwe zaak. Natuurlijk kon ik dit niet weigeren en het was het ideale moment om eens te informeren naar het concept van ‘Eyes+More’. Ik wandelde mee naar binnen en plots werd mij dus duidelijk dat dit geen opticien is als de anderen. Hun concept is nieuw en dit is hun eerste winkel in België.
Wat is er nu zo speciaal aan deze winkel hoor ik u al denken:
Wel bij Eyes+More kan u eender welke montuur kiezen die je mooi vindt. Je betaalt enkel je glazen die op 111€* komen en je montuur zit in de prijs inbegrepen. Dus je hoort het goed, eender welke bril je kiest de prijs blijft hetzelfde! **
*Nu hebben ze een actie tot eind november betaal je slechts 222€ voor 3 brillen!
**behalve als je een multifocale bril hebt dan moet u bijbetalen door de speciale glazen.
Bij deze mijn favoriete brillen van op de site!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Neem zeker en vast een kijkje op hun site https://www.eyesandmore.nl/

 

xoxo Joke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s