Mad about mats

Ik heb het geluk gehad dat ik tijdens mijn studies met mijn gezin bij mijn ouders kon inwonen, nu ik in juni afgestudeerd ben is het dan ook tijd om ons voor te bereiden op een eigen stekje.

Leuk, want ik heb stiekem niet enkel een ongelofelijke zwak voor make-up maar ook voor interieur. Wat dus wil zeggen dat elke bron tot interieur inspiratie niet aan mijn aandacht ontsnapt. Er zijn dan ook een groot aantal interieur blogposten op komst, maar vandaag wil het hebben over tapijten en matten

IMG_2325.JPG

Met de winter in het vooruitzicht is het toch wel fijn om je voetjes op een zacht tapijtje te kunnen zetten als je ’s ochtends uit je bedje stapt of gewoon wanneer je in de zetel naar een film kijkt met een lekkere tas warme thee en dan een warm tapijtje onder de voeten, heerlijk. Nu ben ik iemand die wel opzoek gaat naar stukken die je niet in elk interieur terug vind en zo kwam ik bij ‘mad about mats‘ terecht. Dit is een hip merk die 8 verschillende collecties bevat, van hip tot eerder klassiek. Hier boven zie je al een collage van mijn favorieten, je ziet er ook enkele matten bij die je ook buiten kan leggen zodat de gasten hun voeten met veel plezier zullen vegen voor het binnen komen.

Aangezien ze er voor staan om matten en tapijten te maken voor elke kamer hebben ze ook een kindercollectie. En ik moet eerlijk zeggen dat ze enorm schattig zijn. (Zie de collage hier onder)

IMG_2324.JPG

Kriebelt het voor jou om meer te weten te komen over ‘mad about mats’? Neem dan zeker een kijkje op de volgende link: http://www.madaboutmats.com/nl/

xoxo Joke

img_2304

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s