A trip to France anyone?

Kat von D beauty is één van mijn favoriete make-up merken. Ten éérste is het een merk dat er voor staat 100% cruelty-free te zijn, je vind er ook nog eens een zeer uitgebreid aanbod aan kleuren. Zowel in de lipsticks –lees: van roze tot blauw tot groen en zwart– als de foundations die niet enkel voor de blanke dames wordt gemaakt. Als make-up artist weet ik hoe moeilijk het is om een foundation te vinden voor zowel een hele lichte huid als voor een echte donkere huid. Kat von D ontwikkelde daarom een witte (ja echt hagelwit) tot een donkere foundation met natuurlijk een matching concealer. De foundations en concealers staan er voor gekend zeer dekkend te zijn zodat je zelfs tatoeages kan wegwerken.

Ik zelf gebruik mijn oogschaduw palletje bijna dagelijks, het pallet bevat 4 kleuren en je krijgt er een instructie bij over hoe je de kleuren het beste aanbrengt. Ik koos er voor om het pallet met roest kleuren aan te schaffen omdat dit het blauw in mijn ogen iets meer naar voor brengt.

kat-von-d-3

Het enige nadeel was dat tot het heden Kat von D beauty enkel beschikbaar was in Amerika (boehoe!), maar nu komt het goede nieuws: vanaf januari zal Kat von D beauty ook te koop zijn in Frankrijk! Aangezien Kat von D een exclusieve samenwerking heeft met Sephora vermoed ik dat het dus enkel in hun winkels zal zijn. Wat mij tot de gedachte bracht dat sephora.fr ook naar België verzend. Maar of het merk ook online te verkrijgen zal zijn dat weet ik tot nu toe nog niet, dus het zal nog afwachten zijn tot in januari en in de tussentijd kunnen we nog wat wegdromen bij de leuke inspiratie foto’s op Kat von D’s beauty account op instagram en youtube!

xoxo Joke

kat-von-d-4

Foto’s zijn afkomstig van: https://www.instagram.com/katvondbeauty/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s