Prep, pep and Go!

img_2268

(Alle deze producten worden verkocht bij Planet parfum)

Mijn eerste blogpost wil ik wijden aan één van mijn favoriete nieuwe producten op de markt. Clinique bracht deze maand een nieuwe verzorgingslijn uit: pep-start. Men had al een tijdje de verfrissende ooggel onder de naam pep start, maar sinds deze maand hebben ze de pep-start familie wat uitgebreid.

Wat ik zo geweldig vind aan deze producten is dat ze een direct zichtbaar resultaat hebben en ze mijn huid ook gezonder doen aanvoelen. De reiniging verwijderd dagelijks de dode huidcellen die er voor zorgen dat de huid er grauwer uit ziet en je verzorgingsproducten niet goed in de huid kunnen dringen wat dan weer de werking van je producten tegen gaat.

img_2266

De pep-start oog gel is eigenlijk een gel die enkel en alleen de zwelling onder de ogen zal wegnemen. Het is dus geen gel die op donkere kringen gaat werken of de huid zal verstevigen. Voor mensen die een extra werking willen dan kan je best eerst een oog serum aanbrengen en daarna de pep-start oog gel.img_2272

Men heeft ook twee dagcrèmes toegevoegd aan het gamma. De gele zorgt voor een hydratatie boost en heeft ook een SPF 20. Terwijl de blauwe ook hydrateert maar dan een silicone bevat die de huid optisch egaler zal maken. De blauwe is vooral ontwikkeld voor een huidje met onzuiverheden.

En het leukste van deze lijn is dat de prijzen van elk product rond de 20 euro schommelen. Een kleine prijs voor een groot resultaat!

xoxo Joke.

 

9 gedachten over “Prep, pep and Go!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s